Ympäri Suomen Toimiva

Asfalttihuoltoon
erikoistunut yritys

Meidän palvelumme

Asfalttihuolto

Huolla asfalttisi, ja pidennät asfaltin elinkaarta! Asfaltin elinkaari on parhaimmillaan noin 30 vuotta, mutta Suomen haastava ilmasto lyhentää eliniän monesti 8-10 vuoteen. Pikimiesten asfalttihuollon avulla asfaltin elinkaarta voidaan pidentää jopa 15 vuodella. Hoitamattomat halkeamat synnyttävät ajan saatossa reikiä ja isompia murtumia päällysteeseen. Asfalttihalkeamien kuumabitumisaumauksella halkeamat juotetaan kiinni ja päällysteen kesto paranee. 

Asfaltointi

Kauttamme saat myös isommat asfaltointityöt tarpeittesi mukaan. Kestävä ja kantokykyinen asfaltti on päällysteenä huoleton ja käytännöllinen 
ratkaisu. Tarjoamme asfaltointipalvelut kokonaispalveluna pohjatöistä 
päällysteeseen. Olipa kyseessä yhden tai tuhannen neliön urakka, älä 
epäröi ottaa yhteyttä!

Pikimiehet

Kivijalan vedenohjaukset

Asfaltin ja kivijalan välisen raon puutteellinen vedenohjaus voi aiheuttaa kosteusvahinkoja ja kasvustoa kivijalan juureen. Kasvuston juuristot sitovat kosteutta ja kasvaessaan lisäävät eroosiota. Vedenohjaus voidaan hoitaa kuntoon kuumabitumisaumauksella tai asfalttimassasta tehdyllä holkalla.

Paikoitusalueiden maalaus

Teemme parkkiviivojen maalaukset sekä muut piha-alueiden asfalttimaalaukset. Selkeästi merkitty piha-alue lisää turvallisuutta, sekä parantaa pihan visuaalista ilmettä.

Sopimusasiakkaat

Sopimusasiakkaanamme saatte säännöllisen kartoituksen huollon tarpeesta jonka avulla pystymme kasvattamaan pihanne elinikää ja näin säästämään kustannuksissa.